top of page

Política de calidad

POLÍTICA DE QUALITAT

 

B.O.C.A. clínica dental, declara en aquest document el compromís que ha adquirit amb la qualitat en tots els seus serveis, en totes les seves activitats i en totes les seves actuacions.

 

El nostre principi és oferir la màxima qualitat  al nostre abast, comprendre i entendre els  nostres pacients i donar-los el tracte que a  nosaltres mateixos ens agradaria rebre.

 

Per tal de complir amb aquest principi, hem establert uns valors bàsics de qualitat que tots respectarem i en els quals tot el nostre personal i col·laboradors s'han de vincular:

 

 

 · L'exquisida atenció als nostres clients: comprendre la seva situació i crear per a ells un entorn amigable.

 

 · El respecte als drets humans, anteposant l'ètica i la qualitat assistencial a qualsevol altra consideració.

 

 · La promoció i col·laboració de les nostres persones fomentant el treball en equip i el desenvolupament professional.

 

 · El foment de l'esperit innovador i emprenedor per a mantenir viva l'estratègia d'avenç tecnològic i millora contínua.

 

 La Direcció testimonia en aquesta Política de Qualitat el seu compromís amb totes les persones del Centre i els convida a treballar per aconseguir que sigui una referència en qualitat per als nostres clients i per a tots els que hi treballem.

 

 La Direcció de Clínica B.O.C.A. li donarà suport amb la seva organització, dotarà de recursos i impulsarà les activitats de millora perquè totes les persones participin de l'interès comú, oferint la millor qualitat de servei. També agrairà la col·laboració per a la presa de decisions i tindrà en compte els suggeriments encaminats a la millora de recursos i mètodes de treball.

 

 Els valors expressats en aquesta Política de Qualitat són assumits per les persones de Clínica BOCA i per totes aquelles que hagin de col·laborar.

 

 La Direcció

bottom of page